Serveis

Controlem tot el procés de creació d'un objecte tridimensional, ja sigui un moble, una aplicació per arquitectura o simplement una optimització d'un espai.

Desde el disseny fins a la producció i el muntatge i els acabats. Tot. Desde la primera idea fins a l'entrega.

Treballem amb els programes de disseny més qualificats i actualitzats, tant per projectar com per interactuar amb el client i respondre exactament a allò que busca. L'ajudem a seleccionar materials i acabats. Realitzem el transport i muntatge íntegre del projecte. En tot moment el client sap què estem fent perquè ens importa aconseguir el resultat òptim i exacte d'allò que busca i perquè posem especial accent en la comunicació amb aquest.

Recursos

Disseny i projecció:

Treballem amb Autocad, Solidworks, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Rhinoceros i Cinema 4D.

Fabricació: 

Soldadura Mig-Mag, Soldadura Tig, Soldadura MMA, Soldadura Autògena, maquinaria de tall i transformació de metalls, fustería a nivell complementari dels treballs en metall i disseny i fabricació de mobles bàsics.

Comptem amb magatzem i taller al Poblenou de Barcelona, mitjans de transport propis o llogats segons volums. Disposem d'un ampli ventall d'industrials subministradors per a qualsevol feina o recurs extern.